Kortingsactie lifecoachingstraject

Ben jij op zoek naar een lifecoach omdat je je doelen helder wilt krijgen of omdat je ergens tegenaan loopt? Misschien voel je veel stress, zou je wat vaker nee willen zeggen of ben je op zoek naar een goede balans tussen je werk en privé-leven. Of misschien wil je jezelf juist helemaal geen doelen opleggen, maar weet je niet zo goed hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Een traject met een lifecoach kan dan heel verhelderend werken. 

Lifecoachingstraject

Tijdens het coachingstraject ga ik samen met jou op zoek naar het vraagstuk en van daaruit hoe jij daar verandering en sturing aan kan geven. Jij houdt de regie, maar ik help je om je bewust te worden van dit vraagstuk en ga samen met jou op zoek naar een oplossing. Een lifecoachingstraject geeft je nieuwe inzichten over jezelf en zorgt ervoor dat je beter in staat bent om te gaan met veranderingen.

Kortingsactie

Op dit moment heb ik een hele leuke en toffe kortingsactie! Iedereen die voor 1 april 2022 start met een coachingstraject bij Refocus Coaching & Consultancy krijgt 20% korting op alle sessies! Uiteraard is het eerste oriënterende gesprek al gratis en vrijblijvend!

Voorwaarden

– aanmelden voor 1 april 2022

– facturen worden na elk gesprek verzonden. Hierop wordt de 20% korting verwerkt.

algemene voorwaarden zijn geldig. Zie website. 

Interesse?

Heb je interesse in een lifecoachingstraject of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk op. Je kan mij ook volgen op instagram en facebook.