Mogelijkheden coaching

Wat zijn op dit moment de mogelijkheden op het gebied van lifecoaching? Hieronder leg ik dat graag aan je uit.

Corona

Tegenwoordig leven we in een nogal bizarre tijd door corona. En dat doen we straks al bijna 2 jaar! Inmiddels zitten we weer in een lockdown en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Er is veel eenzaamheid, frustratie, stress en boosheid. En het lastige is dat niemand weet wanneer dit allemaal over is en we weer alles kunnen doen wat we willen. Ik denk dat inmiddels iedereen wel weer zin heeft om met het gezin leuke dingen te doen, op een skivakantie te gaan, met vrienden uiteten te gaan, de kroeg in te duiken of gewoon weer gezellig met meer dan 4 volwassenen in een ruimte te zijn. 

Lifecoach

Het kan zijn dat je goede voornemens of doelen hebt voor 2022, maar het lastig vindt om daarmee aan de slag te gaan of om je eraan te houden. (Geloof me, je bent niet de eerste die dat lastig vindt! Iedereen heeft daar moeite mee na de decembermaand. Daarom zou 1 januari ook niet de start moeten zijn van goede voornemens. Dat kan elke dag van het jaar!) Misschien zit je niet lekker in je vel door de hele situatie met corona of is er iets anders aan de hand. Dan is een lifecoach mogelijk iets voor jou. Tijdens een lifecoachingstraject ga ik samen met jou op zoek naar het coachvraagstuk en van daaruit hoe jij daar verandering en sturing aan kan geven. Jij houdt de regie, maar ik help je om je bewust te worden van je vraag en ga samen met jou op zoek naar een oplossing. Een lifecoachingstraject geeft je nieuwe inzichten over jezelf en zorgt ervoor dat je beter in staat bent om te gaan met veranderingen.

Mogelijkheden coaching

Ondanks de maatregelen, zijn er gelukkig toch nog wel een paar mogelijkheden om een lifecoachingstraject aan te gaan! Sowieso is het eerste gesprek telefonisch om te beoordelen of ik wat voor je kan betekenen en om te beoordelen waar je coachvraag over gaat. Dit gesprek is gratis, oriënterend en geheel vrijblijvend. Als we in het gesprek besluiten om een lifecoachingstraject met elkaar aan te gaan kunnen we de sessies online doen en er is ook een mogelijkheid tot wandelcoaching in Hoorn of omgeving. Dit zijn overigens ook goede opties buiten corona en de lockdown. 

Vragen?

Heb je vragen of heb je coachvraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Op het moment heb ik ook een leuke nieuwjaarsactie. Je kan me ook volgen op facebook of instagram.