Refocus - Miranda van Groen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal me hieronder in het kort voorstellen. Ik ben Miranda van Groen en misschien ben ik wel jouw toekomstige lifecoach! Of misschien huur jij me met je eigen onderneming of organisatie wel in als bedrijfscoach of consultant! Ik heb jarenlange ervaring met coachen en het werken als (senior) HR adviseur. Ik krijg veel energie van en haal veel vreugde uit mensen helpen, zonder daarbij de regie uit handen te nemen of betuttelend te zijn. Ik heb de opleiding tot lifecoach gevolgd en afgerond met een diploma.

Na mijn opleiding personeelsmanagement (HBO) ben ik 20 jaar werkzaam geweest voor verschillende organisaties. Uiteindelijk heb ik de spannende stap genomen om voor mezelf te beginnen. Daaruit is Refocus Coaching & Consultancy gekomen. Een bedrijf waar ik enorm trots op ben. Ik ben werkzaam in de regio West-Friesland. Ik ben zelf erg nuchter en dat matcht goed met de mentaliteit van deze regio.

Naast mijn leuke werk ben ik getrouwd met de allerleukste man ter wereld, heb ik 2 prachtige dochters, een hele eigenwijze (maar ook lieve) hond, 2 mega konijnen en een vis. De quote life is not about waiting for the storm to pass… it is learning to dance in the rain is op mijn lijf geschreven. Enerzijds omdat ook ik de nodige struggles in mijn leven ben tegengekomen en nog steeds tegen kom en anderzijds omdat ik al mijn hele leven gek ben op dansen.